Home

IT consulting
in a 360° manner

IT consulting
in a 360° manner

Arethusa

arethusa

Great

arethusa

academia de tatuaje

academia de tatuaje

academia de tatuaje

IT consulting
in a 360° manner

IT consulting
in a 360° manner

Arethusa

arethusa

Great

arethusa

academia del tatuaggio

academia del tatuaggio

academia del tatuaggio

Slider

ARETHUSA

L’objectiu d’Arethusa és d’ajudar-te a construir els fonaments del teu futur mitjançant els més alts estàndards internacionals en matèria d’educació, aprenentatge i investigació. 

MADE IN ITALY

Tots els nostres materials són peces confeccionades a mà pels millors artesans italians i han estat elaborades en exclusiva per a nosaltres. 

Solucions a mida

Estem convençuts del valor de la nostra oferta educativa dissenyada a la mesura de l’estudiant. Tot el nostre equip està preparat per oferir-te les millors solucions per al teu aprenentatge individual. 

Classes reduïdes

Nosaltres t’oferim tot el nostre compromís i experiència i per tant esperem molt dels nostres estudiants. És per aquest motiu que seleccionem als nostres candidats mitjançant un procés de selecció exhaustiu. Si tens capacitat de compromís i l’habilitat i la motivació necessària podràs aconseguir els nostres objectius i fer-te un lloc en la indústria. 

Els criteris de selecció són: mèrits acadèmics del candidat, disponibilitat de places en el curs en què vulgui inscriure i disponibilitat d’un supervisor adequat per al candidat. 

La metodologia

Hem creat una metodologia pròpia basada en anys d’experiència en les millors universitats del món i en secrets que ens han revelat alguns dels millors artistes de la indústria. 

ESTIMEM TATUATGE

Arethusa neix amb la idea precisa de ser un dels punts de referència europeus en l’educació / formació en el món del tatuatge. 

Busquem el millor 

Coneixem personalment a tots els artesans que fabriquen les nostres eines i treballem junts per crear una cosa única per als nostres estudiants. El nostre entusiasme va fer entendre als nostres col·laboradors el sentit real d’aquest projecte. Ens sentim orgullosos que hagin donat tot d’ells mateixos per donar-nos un producte exclusiu, cosa que només pots trobar a Arethusa. 

Això és el que ens diferencia de la resta i per això confiem que els nostres alumnes seleccionats donin tot el seu entusiasme i plena dedicació. 

Sabem que per poder oferir l’alt nivell en què estem establerts cal treballar amb grups reduïts. Volem un tracte personal per a cada estudiant, per tal de conèixer la necessitat de cada un de vosaltres i poder oferir una formació a mida. 

Ens sentim orgullosos de la nostra escola i dels nostres col·laboradors i volem que els nostres estudiants formin part de la nostra família. 

Estimem el tatuatge i el nostre objectiu és que tu també ho estimis!

Saverio Percudani
CEO & Co-Founder

PARTNERS IN CRIME

si hi ha un lloc a la meva ciutat en què m’agradaria que em tatuaran la propera vegada, és el vostre estudi. esteu fent un treball impressionant portant tatuatges de qualitat al barri. m’encanta el que feu.

Anna

Que sea el primero o el último,

cualquier tatuaje hecho por nosotros quedará fantástico